InDiat - Shilajit rendelése

Az InDiat kapszula: fogyás, visszahízás és jojó-effektus nélkül

Az InDiat egy tradicionális indiai receptúra alapján összeállított egyedi gyógynövény kombináció. Összetétele miatt segíthet csökkenteni a súlyfelesleget, a fogyókúrákra jellemző hiánytünetek nélkül, és a vitaminhiány következtében kialakuló hajhullást, körömtöredezést, emellett a megereszkedett bőr helyreállításában regenerálódásában is támogathatja a szervezetet.

Összetevők: Shillajit, Caralluma Fimbriata, Biotin, Cink

InDiat-egeszseg

Shilajit Asphaltum:

A gyantához hasonlító anyag, nyomelem-tartalma rendkívül gazdag, feketés színű. Növényi és ásványi eredetű szerves és szervetlen összetevők komplex keveréke, az ásványi anyagok és nyomelemek több mint 75%-át tartalmazza. Megtalálható benne még fulvosav, és huminsav is, ezek a legfontosabb anyagok a sejtek energia termelésében, és a szervezet méregtelenítésében is fontos szerepet játszanak. Gyógyhatásai: gyakorlatilag az összes fizikális és mentális betegségre gyógyírként szolgálhat. Segít megtisztítani a szervezetet a káros nehézfémektől. Jó hatással van az agyalapi mirigyre és az öregedési folyamatot is lassíthatja, energiával tölthet fel, javíthatja a memóriát, és agyserkentőnek is kitűnő. A magas antioxidáns tartalmának köszönhetően remek gyulladáscsökkentő, ezáltal gyorsíthatja a szervezet regenerálódását, a felépülést is. Segíthet fenntartani a csontok és ízületek egészségét. Afrodiziákumként is nagyszerűen működhet.

InDiat - Fulvosav, huminsav:

Biológiai hatásuk sokszínűsége abban rejlik, hogy, szerkezetükből adódóan,szinte minden vegyülettípussal képesek reakcióba lépni. Előnyös tulajdonságaik, hogy baktericidek, viricidek, gyulladáscsökkentők, toxinkötők, antioxidánsok, immunstimulánsok, javíthatják a mikroelemek felszívódását, továbbá csökkentik a nehézfémek toxicitását. Bőrregenerálók: a hámsérüléseknél lerövidül a regenerálódási idő. Antiallergének: a rovarcsípések okozta duzzanatot lelohasztják (semlegesítik a bejutott méreganyagot), májregenerálóak, gyulladáscsökkentőek, vörösvértest képzés fokozóak. Antioxidáns: nagy hatékonysággal megkötik a szervezetben keletkező szabad gyököket, melyek számos betegség forrásai. Az enzimaktivitást növelik: az enzimek alakítják át a felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká.

A huminsavak növelik az enzimek aktivitását. Ha vitaminok és enzimek mellé fulosavat juttatunk, akkor azok biológiai hatékonysága megnő. Antivirális hatásúak: A huminsav talán a természet egyik legerősebb vírus ellenes hatóanyaga. Növelik a sejtmembrán áteresztő képességét. Szerves kelátképzők: A szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket szerves, a sejtek számára is felvehető vegyületekké alakítják, ezáltal bejuttatják a sejtekbe. Az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat a természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből. A humin anyagok a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban keletkeznek (növény-tőzeg-lignit-barnaszén-feketeszén-gyémánt). A természetes huminsav és fulvosav legalább 70 féle ásványi anyagot tartalmaz a szervezet által felvehető, biológiailag hasznosítható formában.

Érdemes megjegyezni, hogy a világ legjobb minőségű, legtisztább huminanyag lerakódása Magyarországon található. A huminsavak természetes szerves komplexek, több mint 70, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot, mikroelemet, nyomelemet tartalmaznak. A fulvosav lúgokban és savakban is oldódik, ill. a természet egyik biológiailag legaktívabb molekulája. Sejtszintű méregtelenítő hatóanyag, továbbá képes megnövelni egyes hatóanyagok aktivitását is, ilyen többek között a Q10, a flavonoidok és a polifenolok.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!